STAP EEN
Plan een Tasting!

Stap een bij het regelen van de bruidstaart is een tasting inplannen. Tijdens deze tasting bespreken we alle ins and outs van jullie taart.

Let wel dat het trouwseizoen snel volloopt, je kunt er dus eigenlijk niet vroeg genoeg bij zijn! 

Pink Flower

Weddings

A Day To Remember

Op de meest awesome dag van jullie leven wil je natuurlijk geen extra stress. Bij Alba Moon Cakery weten we wat een geweldig speciale dag jullie bruiloft is en de taart is daar (volgens ons) een heel belangrijk element van. Daarom nemen wij er extra zorg voor dat jullie taart er magisch uitziet en nóg beter smaakt! 

Een persoonlijk meesterwerk waar we samen (tijdens een gezellige tasting) de perfecte design en smaak voor verzinnen, zodat jullie droom werkelijkheid word! 

 

Ben je geinteresseerd in een custom Wedding Cake of Sweetstable van Alba Moon Cakery, lees de onderstaande stappen en dan zitten wij binnenkort met een glaasje cava of kopje koffie samen jullie perfect wedding cake te bespreken! 

STAP TWEE
Kom gezellig taart proeven

Wanneer we een datum hebben geprikt kunnen jullie samen gezellig langskomen voor de proeverij. Hierbij krijgen jullie een aantal verschillende taart en vulling smaken om te proberen, zodat we samen tot de beste samenstelling kunnen komen. 

Daarnaast bespreken we al jullie wensen wat betreft de stijl en uiterlijk van jullie taart. 

Flowers and Shadows
STAP DRIE 
Pricing

Een cake tasting kost 30,- euro, maar mochten jullie ervoor kiezen om een Alba Moon Cakery bruidstaart te nemen, dan worden die kosten verrekend met de eind prijs.

De startprijs voor een bruidstaart is 7.50 euro p/p

Roses

STAP VIER

Final details

Is alles akkoord? Dan hoeven jullie je verder geen zorgen te maken!

Een maand voor de bruiloft vraag ik om een aanbetaling van 50% en op de dag van de bruiloft kom ik de taart op locatie leveren. Zo kan ik ervoor zorgen dat 'ie op z'n mooist gepresenteerd zal worden. En dan is het aan jullie om er een geweldig mooie dag van de maken! 

SMAKEN

Cake: Vanille, Roos, Chocolade, Koffie, Blauwe Bes, Framboos, Kokos

Botercreme: Vanille, Roos, Witte Chocolade, Oreo, Limoen, Peanut Butter, Mokka

Vulling: Rood Fruit, Tropisch Fruit, Lemon Curd, Chocolade Ganache, Gezouten Dulce De Leche