Zoeken

Moederdag Cadeaus!

Het is alweer bijna 10 Mei, wat gaat de tijd toch snel! Voor het geval dat er bij de datum 10 Mei geen belletje gaat rinkelen, dat is de tweede Zondag van Mei en dus; MOEDERDAG! Ik gok dat je het misschien was vergeten? ;) And I don't blame you! Want er gebeurd op het moment zoveel, en we kunnen de normaalste dingen niet meer vieren met z'n allen, maar betekent dat niet JUIST dat we wat meer aandacht moeten besteden aan dagen zoals Moederdag?

Waarom is Moederdag 2020 zo belangrijk?!


Hoe je het persoonlijk ook ervaart of invult, je relatie met je moeder is in deze Corona tijden waarschijnlijk een stuk anders dan normaal. Misschien woon je nog thuis en speelt je moeder op het moment een veel grotere rol in jouw dagelijkse leven dan normaal, en daar wil je haar voor bedanken. Of jullie zien elkaar nu zoveel dat jullie misschien (stiekem) 'n heeeel klein beetje gek worden van elkaar en daar wil je je voor verontschuldigen? OF....nog veel erger, je neemt afstand van je moeder en mag haar nu al bijna 2 maanden niet meer fatsoenlijk zien of een knuffel geven, en je zoekt dus een manier om haar toch in het zonnetje te zetten. Wat de reden ook is, Moederdag is de perfecte dag om jouw mam eens helemaal happy te maken met een mooi cadeau!


Uniek Moederdagcadeau

Waar houden moeders nou echt van?! Ik denk dat je niet verkeerd kunt gaan met chocolade & bloemen. Lekker decadent, kleurrijk en helemaal handgemaakt door mij at Alba Moon Cakery! Het cadeau komt in een luxe doos gevuld met al mijn bestsellers: signature macarons, cake truffles & brownie bites (volgens een Facebook review 'De beste brownies die ik ooit heb gehad!') en een bloemstuk van seizoensbloemen. Dat alles word prachtig ingepakt, zodat jij instantly een glimlach op je mam's gezicht kunt toveren!

Origineel Kaartje Erbij!

Om jouw cadeau NOG specialer te maken heb ik een aantal original Moederdag wenskaarten ontworpen. Deze wenskaarten zijn geheel in Alba Moon Cakery stijl met modern/abstract bohemian vibes, de perfecte finishing touch voor jouw cadeau!

Luxe Moederdag cadeau bestellen?

Interested? Op Alba Moon Cakery - Moederdag vind je alle informatie EN het contactformulier waarmee jij jouw Moederdaggeschenk kunt reserveren! Vergeet daarbij niet te laten weten welke kaart je erbij wilt bestellen! Wees er wel snel bij, want OP = OP


Zoete groetjes,

Vicky! xxx

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven