Events & Catering by Alba Moon Cakery

Delicious Delights You'll Love

 

Events & Catering

Styling, decor, food, en mensen samen brengen, dat zijn mijn grote passies! Vandaar dat ik naast het bakken van heerlijke custom cakes en sweets, nu ook ga uitbreiden tot het cateren en stylen van High Teas, Sweets tables & Bedrijfsevenementen. Van babyshowers tot bachelorette parties & bruiloften tot girl's days, bij iedere gelegenheid past wel een heerlijke gestylde high tea of sweets table. Prijzen zijn op aanvraag .

HIGH TEA

Door mijn Engelse achtergrond heb ik een unieke kennis van de High Tea, daarom serveer ik ook met trots een traditionele High Tea, een High Wine (met bubbles en/of wijn) of een Hipster High Tea (met moderne touches en gerechtjes). Dit word geboden als catering maar kan ook uitgebreid worden tot event styling & catering: hierbij verzorg ik naast het eten ook de styling en decoratie van jullie High Tea. Net als mijn sweets, kan ook jullie event volledig gecustomised worden. Geen thema, kleurenpalet of gelegenheid is te gek voor een heerlijke high tea!

DSC01469.JPG
IMG_20200421_101935_012.jpg

Sweets Table

Sweets tables zijn the in thing! Je kunt je haast geen bruiloft of ander event bedenken waar de sweets table ontbreekt. And who can blame you? Want wie houdt er nou niet van een tafel voor lekkers. Cupcakes, taart, cookies, cakepops, mini desserts, macarons, noem het maar op ik customise het voor jullie event! 

Bedrijfs Events

Vieren jullie als bedrijf binnenkort een jubileum of een groot succes? Is er een halfjaarlijkse meeting waarbij wat lekkers voor bij de koffie altijd welkom is? Neem dan contact op en ik verzorg met liefde heerlijke sweets om iedereen zoet te houden. Ook branded opties mogelijk!

IMG_20190901_105839_105.jpg